Юридична компанія

9:00 - 18:00

Працюємо з Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

Бюро фінансових розслідувань.

Юридична компанія Incolanse > Новини  > Бюро фінансових розслідувань.

Бюро фінансових розслідувань.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

Друзі, зверніть увагу, що в Україні планують створити новий орган – Бюро фінансових розслідувань.  Відповідний законопроект №1208-2 був прийнятий Парламентом у першому читанні другого жовтня.  Новий контролюючий орган покликаний замінити податкову міліцію.

Чим буде займатися Бюро?

Перш за все, бюро сконцентрує свою роботу на розслідуванні економічних злочинів та візьме на себе деякі функції МВС (ВБЕЗ) та СБУ.  Новий орган займатиметься розслідуванням справ пов’язаних з фінансовим шахрайством, порушенням правил конкуренції, фальсифікацією бухгалтерської звітності…

Згідно із законопроектом №1208-2 – Бюро це орган виконавчої влади, який буде підпорядковуватися Кабінету Міністрів України через Міністерство фінансів.  Однак ні Кабмін, ні Мінфін не можуть чинити будь-який тиск, на співробітників бюро, навіть у вигляді усних чи письмових розпорядженнях.

Детективи бюро зможуть самостійно проводити оперативно-розшукові заходи.  Документ дає можливість службовцям бюро зі спеціальним званням застосовувати також і деякі поліцейські заходи в своїй роботі.  А саме, уповноважені працівники бюро зможуть проводити стеження із застосуванням спецзасобів, проникати в житло або застосовувати вогнепальну зброю.

Також Бюро матиме можливість обмінюватися інформацією з іншими державними органами.  Окремо варто відзначити, що Бюро по запиту до банків зможе отримати доступ до банківської таємниці.

Друзі, а що Ви думаєте щодо ідеї створити в Україні Бюро фінансових розслідувань та ліквідувати податкову міліцію?  Чи буде це ефективним механізмом для детінізації національної економіки?  Поділіться Вашою думкою …

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук