Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

В Міністерстві агрополітики виступили з ініціативою створити окрему групу оподаткування для фермерських господарств.

Юридическая компания Incolanse > Новости  > В Міністерстві агрополітики виступили з ініціативою створити окрему групу оподаткування для фермерських господарств.

В Міністерстві агрополітики виступили з ініціативою створити окрему групу оподаткування для фермерських господарств.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

В Міністерстві агрополітики виступили з ініціативою створити окрему групу оподаткування для фермерських господарств. За словами представників міністерства, на сьогоднішній день в Україні як малі так і великі аграрні господарства знаходяться на четвертій пільговій групі оподаткування. Саме цьому, спільно з європейськими експертами, була розпочата робота над спрощенням системи оподаткування та виведенням в окрему групу малих та середніх господарств.

Чиновники запевняють, що державна допомога стане більш доступною та ефективнішою для сільськогосподарських виробників.Також найближчим часом, чиновники планують створити в Україні Державний аграрореєстр. А в перспективі запустити Платіжне агентство, яке буде сприяти розвитку та створенню прозорої системи розподілу державних коштів.

Окремо заступник міністра наголосив на важливості прийняття законопроекту №8236, згідно якому, фермерські землі постійного користування будуть передані у власність фермерам. На думку чиновника, цей законопроект буде сприяти подальшому розвитку сільського господарства. Також важливим є те, що двадцять четвертого травня, Україна отримала кредит від Ради виконавчих директорів Світового банку, в розмірі двохсот млн. доларів для підтримки та розвитку малого та середнього фермерства. Це в окремий раз свідчить про зацікавленість Світового банку у прискоренні економічної стабільності в нашій державі.

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук