Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

В Україні запрацював мобільний додаток «Дія».

Юридическая компания Incolanse > Новости  > В Україні запрацював мобільний додаток «Дія».

В Україні запрацював мобільний додаток «Дія».

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

Друзі, в Україні нарешті запрацював мобільний додаток «Дія».  Тепер українці зможуть через «Дію» користуватися державними послугами зі смартфону.  Відповідний додаток Ви може завантажити в онлайн-маркетах ваших мобільних телефонів.

Що тепер?

Майже 10 мільйонів українців зможуть користуватися посвідченням водія та свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу в смартфонах.  Україна стала всього лише 3-й країною Європи, яка впровадила такий сервіс для громадян.

Крім цього, з шостого лютого пасажири поїздів зможуть пред’являти електронне посвідчення водія в додатку «Дія», для підтвердження своєї особи.

«Дія» може працювати і в «офлайн» режимі, проте головним показником при перевірці даних буде дата останнього оновлення документа «.

Що далі?

До 2024 року в Україні планують впровадити сто відсотків державних послуг в онлайн формат.  До кінця року в додатку можна буде оцифрувати свою ID-карту і закордонний біометричний паспорт.

Нагадаємо, «Дія» — це онлайн-сервіс державних послуг, покликана зробити взаємодію громадян з державою — швидким, комфортним і чесним.

Друзі, а що Ви думаєте про новий додаток?  Чи встигли Ви вже в ньому зареєструватися та скористатися його послугами?  Поділіться Вашою думкою …

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук