Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

В Україні запустили онлайн-систему для прийому звернень та скарг, щодо якості роботи митниці.

Юридическая компания Incolanse > Новости  > В Україні запустили онлайн-систему для прийому звернень та скарг, щодо якості роботи митниці.

В Україні запустили онлайн-систему для прийому звернень та скарг, щодо якості роботи митниці.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

Друзі, після того,  як в березні 2019 року Кабінет міністрів ухвалив запуск реформи з розділення Державної фіскальної служби(на податкову та митну службу), чиновники активно почали реформувати відповідні служби.  Особливої  уваги держслужбовці приділили новим сервісам, що допоможуть оперативно комунікувати  з громадянами.

Що це означає?

У зв’язку з багаточисленною кількістю скарг, щодо роботи державної митної служби (ДМС), в Україні запустили онлайн-систему для прийому звернень та скарг. Новий сервіс планують включити до Контактного центру Кабінету міністрів вже в грудні.

Як буде працювати новий сервіс?

1.В ДМС запевнили, що на розгляд скарги буде відводитися строк до 5 робочих днів.

2.Співробітники митниці обіцяють відповідати на питання по суті та зрозумілою мовою для громадян.

3.Вся комунікація буде відбуватися виключно в електронній формі.

4.До кінця року в кожному регіоні будуть призначені працівники, які прийматимуть  скарги. А на центральному рівні буде вестися статистика та об’єктивність наданих відповідей, що унеможливить звичайні відписки митників.

Не забули в ДМС і про так звані «евробляхи».  Окрім сервісу для скарг, до кінця 2019 року ДМС готується запустити автоматизоване визначення і перевірку вартості вживаних автомобілів, щоб дозволити потенційному покупцеві перед його придбанням розрахувати вартість його розмитнення.

Друзі, чи стикалися Ви з труднощами на митницях, та чи скаржилися на їх роботу?  Як Ви гадаєте, чи буде дисциплінувати співробітників митниці новий сервіс скарг?  Поділіться Вашою думкою …

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук