Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

В Україні стало можливим оформити пенсію онлайн.

Юридическая компания Incolanse > Новости  > В Україні стало можливим оформити пенсію онлайн.

В Україні стало можливим оформити пенсію онлайн.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

Друзі, а особливо ті, хто збирається найближчим часом виходити на пенсію, зверніть увагу, що з серпня місяця в Україні стало можливим оформити пенсію онлайн.

Що це означає ?
З метою мінімізувати та прискорити саму процедуру оформлення пенсії, пенсійний фонд України запустив нову послугу Е-пенсія. Тепер майбутні пенсіонери протягом десяти хвилин зможуть оформити пенсію, не виходячи з квартири.

Що для цього потрібно?
1.Для подачі заявки громадянам потрібно зареєструватися в електронному кабінеті на сайті пенсійного фонду.
2.Заповнити анкету та прикріпити до неї всі необхідні скан-копії документів , таких як паспорт, ідентифікаційний код та трудову книжку.
3.Підписати заявку з допомогою електронного підпису та надіслати її на розгляд.

Після виконання такого нескладного алгоритму дій, громадянам і будуть призначати пенсію. Далі необхідно буде прийти та забрати в сервісному центрі вже готове пенсійне посвідчення, підтвердивши оригіналами раніше поданих документів. У тому ж електронному кабінеті, можна відстежувати на якому етапі розгляду перебуває ваша заявка.

У пенсійному фонді також планують запустити мобільний додаток, оснащений спеціальним функціоналом, що дасть можливість самостійно подавати та отримувати інформацію про свої заробітки та страховий стаж.
Друзі, а як Ви вважаєте, чи буде користуватися новий сервіс Е-пенсія попитом у громадян України? Поділіться Вашими думками…

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук