Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою накладається спецмито на всі російські товари.

Юридическая компания Incolanse > Новости  > Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою накладається спецмито на всі російські товари.

Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою накладається спецмито на всі російські товари.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

На вчорашньому засіданні, Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою накладається спецмито на всі російські товари. Вже починаючи з серпня цього року, товари з РФ які будуть завозитись на українську територію, обкладатимуться спеціальним митом в процентах до митної вартості товарів за певними ставками.

В Уряді повідомили, що отримані кошти від сплати спеціального мита будуть зберігатися у спецфонді держбюджету. А використовувати їх планують для фінансування заходів з імпортозаміщення. Спецмито вводиться незалежно від інших видів мита. Єдині товари до яких не буде застосовуватися спецмито це вугілля, кокс, бензин, зріджений газ і фармацевтична продукція. Також на вчорашньому засіданні Уряд розширив перелік заборонених до ввезення будівельних (цементних) матеріалів з РФ.

Тепер окрім заборони на імпорт клінкерів, під заборону потрапили портландцемент, цемент глиноземистий та шлаковий, фанера клеєна, панелі фанеровані та інші перераховані позиції Кабінетом Міністрів. Відповідна заборона на ввезення нової категорій товарів з РФ вступає силу з двадцять п’ятого травня.

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук