Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

Національний банк повідомив про створення експертної ради, яка буде працювати над напрацюванням комунікації та прямих зв’язків з інноваційними компаніями.

Юридическая компания Incolanse > Новости  > Національний банк повідомив про створення експертної ради, яка буде працювати над напрацюванням комунікації та прямих зв’язків з інноваційними компаніями.

Національний банк повідомив про створення експертної ради, яка буде працювати над напрацюванням комунікації та прямих зв’язків з інноваційними компаніями.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

Національний банк повідомив про створення експертної ради, яка буде працювати над напрацюванням комунікації та прямих зв’язків з інноваційними компаніями. Основним завданням ради буде стимулювання розвитку фінансово технологічних рішень в державі. Це дозволить інноваційним компаніям подавати до Нацбанку заяви для розгляду і обговорення своїх нових продуктів. По інноваційним продуктам які запропонують компанії , буде надаватися безпосередній зворотний зв’язок з НБУ а також рекомендації щодо їх правового супроводу.

У свою чергу це дасть змогу Нацбанку більш конкретніше звернути увагу на важливі питання та потреби інноваційного розвитку фінансового ринку. Крім цього Нацбанк буде звертатися до Кабміну з пропозицією внести зміни до відповідних законодавчих актів, з метою впровадження реально інноваційних та необхідних фінансових продуктів та послуг. Починаючи вже з цього місяця, компанії можуть звертатися з заявками щодо розгляду та проведення обговорень стосовно їх інноваційних продуктів або послуг . І після отримання такого звернення, Нацбанк протягом тридцяти робочих днів має надати свою відповідь щодо подальшого плану дій.

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук