Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

На Prozorro, з’явиться інформація про платників податків з реєстрів Державної фіскальної служби.

Юридическая компания Incolanse > Новости  > На Prozorro, з’явиться інформація про платників податків з реєстрів Державної фіскальної служби.

На Prozorro, з’явиться інформація про платників податків з реєстрів Державної фіскальної служби.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

З червня місяця, на тендерному майданчику публічних закупівель Prozorro, з’явиться інформація про платників податків з реєстрів Державної фіскальної служби. Шляхом інтегрування бази даних ДФС в систему Prozorro, дані будуть потрапляти в неї автоматично. Процес буде проходити в кілька етапів. На початковому етапі на Prozorro будуть оприлюднювати інформацію, щодо розмірів суб’єкта підприємницької діяльності та наявності у нього податкового боргу або заборгованості по виплатах ЄСВ.

За словами розробників Prozorro, система автоматично зможе зчитувати потрібні відомості з реєстрів ДФС і заповнювати відповідні поля в тендерній документації. Також через електронний кабінет, учасники системи зможуть автоматично сформувати електронну довідку про відсутність заборгованості по платежах, які перевіряють контролюючі органи України. На наступному етапі, на майданчику електронних закупівель запрацює інтеграція з базами даних Державної казначейської служби.

Така інтеграція дозволить додати реальну дату здійснення платежу в заявлені на тендері умови і терміни оплати. У перспективі планується й інтеграція в систему Prozorro баз даних Міністерства внутрішніх справ, проте цей процес більш складний й потребує юридичного та нормативного узгодження.

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук