Юридическая компания

9:00 - 18:00

Работаем с Пн по Пт

+380970792155

Facebook

Instagram

YouTube

 

Уряд продовжив на 2020 рік дію заборони на постачання ряду російських товарів.

Юридическая компания Incolanse > Новости  > Уряд продовжив на 2020 рік дію заборони на постачання ряду російських товарів.

Уряд продовжив на 2020 рік дію заборони на постачання ряду російських товарів.

Incolanse LTD ООО «Инколанс» ТОВ «Інколанс»

П’ятого липня на засіданні Уряду, було вирішено продовжити на наступний рік дію заборони на постачання ряду російських товарів. Відповідна постанову №605 стала кроком у відповідь на нещодавні обмежувальні заходи з боку керівництва РФ.

Натомість Уряд зробив ряд деяких послаблення, відклавши до кінця поточного року заборону на ввезення автівок та деяких мототранспортних засобів. Крім цього, чиновники дозволили ввезення товарів, з так званого списку санкцій, на вартість здійсненої по ним передоплати, якщо передоплату зробили до вступу в силу заборони. Для цього банк повинен буде попередньо направити в Державну фіскальну службу документальне підтвердження даної передоплати за зверненням української компанії. Також в уряді вирішили дати можливість фіскалам перевіряти з якої країни походять товари, у випадку якщо відповідна інформація відсутня у пунктах пропуску через держкордон.

Нагадаємо, що в кінці червня президент РФ продовжив своїм указом з першого січня по кінець 2020 року продовольче ембарго та обмеження на транзит українських товарів через російську територію. А п’ятнадцятого травня, Кабмін вирішив суттєво розширити список заборонених до ввезення в нашу країну товарів з РФ. Відповідну постанову уряду було опубліковано двадцять шостого червня.

Оставить отзыв

Leave a feedback

Залишити відгук